İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk, Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İpekyolu Kaymakamımız Cemil Öztürk, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Yaşanılabilir bir dünya, temiz ve sağlıklı bir çevreyle mümkündür. Şehrimizde son yıllarda sivil toplum örgütlerinin çalışmaları, medyamızın çevre konusundaki duyarlılığı ve Belediyelerin örnek hizmetleriyle birlikte kentte önemli bir çevre bilinci oluşturduk. İpekyolu Belediyesi olarak çevre sorunları konusunda büyük bir duyarlılık göstermekteyiz. Van, tabii ve tarihi güzellikleri ile yeryüzünde başka bir yerde görülmeyen bir çevre çeşitliliğine sahiptir. İlimizdeki çevre kalitesini artırmak için havasıyla, suyuyla, yeşil alanlarıyla, katı atık ve çöp problemi olmayan bir çevre oluşturmanın gayretindeyiz. İnşallah gelecekte yarınlarımıza yemyeşil tabiatı ile ülkemizde örnek teşkil edecek ‘Yeşil bir Van’ bırakacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, çevre ile ilgili ilimizde görev yapan tüm çalışanlara hizmetlerinde başarılar diliyorum.”