.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Cemil Öztürk’ün ev sahipliğinde bir otelde engelli vatandaşlar ve ailelerine yönelik düzenlenen iftar yemeğine Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz İbrahim Taşyapan ve değerli eşi Nesibe Taşyapan katıldı.

Başkan Vekilimiz Cemil Öztürk’ün, İpekyolu Belediye Başkanı olarak engelli vatandaşlara yönelik önemli çalışmalara imza attığını kaydeden Valimiz İbrahim Taşyapan, kendisini hem maddi hem de manevi olarak yürekten desteklediklerini belirten konuşmasında ; “Belediyenin sizler için oluşturduğu engelsiz yaşam akademisinde, her türlü aktivite düşünülmüş vaziyette. İnşallah bu merkezleri çoğaltacağız. Oralar sizin birinci mekânlarınız haline gelecek. Bu tür mekânlardan faydalanmanızı yürekten tav

siye ediyorum. Teşriflerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor bu güzel sofranın hazırlanmasında emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun.” dedi.

Yemek sonrası konuşan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Cemil Öztürk,İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılımlarından dolayı engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine teşekkür etti.
Kaymakamımız: “Kutsal Ramazan ayında farklı yerlerde iftar programlarına katılıyorum. İnanın en mutlu olduğum iftar yemeği sizlerle ve şehit aileleri ile yaptığımız bu iftar yemekleridir. Bazılarımız şimdi engelsiz olsak da aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Sizlerin ailelerinizle verdiğiniz bu mücadeleye gıpta ediyorum ve ayakta alkışlıyorum.” dedi.