İPEKYOLU KAYMAKAMI SAYIN CEMİL ÖZTÜRK’ÜN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI:
Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Onların hak ettikleri konuma yükselmeleri, geleceğe güvenle bakmaları; sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerin başarı ve mutluluğunun ilk şartıdır.
Ailenin ve toplumun gelişimi ile refah düzeyinin yükseltilmesi için çaba gösteren; birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı her zaman canlı tutan kadınlarımızı, sadece bu günde değil, yaşamın her gününde ve anında sevdiğimizi, saydığımızı ve önemsediğimizi göstermeliyiz.
Fedakârlığın simgesi kadınlarımıza atfedilen bu özel günde, başta şehit annelerimize ve şehit eşi hanımefendiler olmak üzere tüm kadınlarımıza  saygılarımı sunuyor, hürmetle selamlıyorum.

Cemil Öztürk
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili