İPEKYOLU KAYMAKAMI CEMİL ÖZTÜRK’ÜN ŞEHİT JANDARMA ER  İDRİS GÜLEK İÇİN YAYINLADIĞI TAZİYE MESAJI:

Yaşanan elim bir olay sonucu şehadet mertebesine erişen Jandarma Er İdris Gülek’i bugün ebedi istirahatgâhına uğurladık.
Vatani görevini, şartlar her ne olursa olsun yerine getiren ve bu uğurda şehit olan kahramanlarımız asla unutulmayacak, aziz hatıralarına duyduğumuz minnet ilelebet baki olacaktır.
        Bu inanç ve duygularla, şehadet mertebesine ulaşmış Van’ımızın yiğit evladı  Jandarma Er İdris Gülek’e  Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.

Cemil Öztürk
                                                             İpekyolu Kaymakamı