Bugün, millet iradesinin tecelli ettiği, demokrasimizin çatısı olan yüce Meclisimizin kuruluşunun 99. yıldönümünü kutluyoruz. Ayrıca, tüm dünya çocuklarının katılımıyla kutlanılan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” ilkesinin teminatı olacak nesilleri bir araya getirmesi açısından da büyük bir öneme sahiptir.
         23 Nisan 1920 ruhu, temsil ettiği bütün değerler ve ifade ettiği anlamlar ile çocuklarımızın sahipliğinde ve şahitliğinde çok değerli bir miras olarak nesilden nesile aktarılacaktır.
         Bu vesile ile başta ilçemiz ve ilimiz olmak üzere tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, TBMM’nin açılışının 99. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle yâd ediyorum.'

Cemil ÖZTÜRK

İpekyolu Kaymakamı